Coaching startende ondernemers

Business Coaching door Hennie via Startversneller nu met € 1000,- subsidie van de Provincie Overijssel

Lees verder

Certified DiSC trainingen

Hennie de Haan is gecertificeerd DiSC® trainster.

Voor een persoonlijke profiel, (groep)training of korte workshops kunt u bellen of mailen.

Lees verder

PDF Downloads

Klik op een onderstaande link om een pdf document te downloaden.

 • Brochure BEL-scan

 • Niets doen is ook een keuze.

  Referenties


  Werken en ondernemen kan Beter, Effectiever en Leuker (BEL)!

  Vele organisaties gunden zichzelf al meer inzicht in hoe zij gewend waren te denken en werken. Bepaalde overtuigingen, denkpatronen en werkprocessen pasten vaak niet meer bij de huidige bedrijfssituatie. Hun organisatie was gegroeid, of juist ingekrompen. Er waren nieuwe spelers op de markt bijgekomen, of juist afgehaakt. Kansen en mogelijkheden voor hen, maar ook voor u; voor meer tevreden (en vaak beter betalende) klanten, beter gemotiveerd personeel en betere rendementen voor een gezonde toekomst van uw bedrijf.

  Benut ook úw mogelijkheden voor Beter, Effectiever en Leuker (BEL) werken! 

  Waarom?

  Omdat 30% betere bedrijfsresultaten na 1 tot 2 jaar na doorvoeren van een BEL-werken-verandertraject geen uitzondering zijn. 
   

  De Haan Organisatieadvies heeft veranderopdrachten uitgevoerd voor:

  Organisatieadvies, coaching en trainingstrajecten zijn verricht voor organisaties uit o.a.: 

  Inzet van De Haan Organisatieadvies kan variëren van een of enkele coach-gesprekken, deelname aan trainingen tot een jarenlange organisatie-adviesrelatie. De inzet is altijd afhankelijk van uw bedrijfssituatie, wensen en behoeften. Persoonlijk contact en betrokkenheid zijn belangrijk voor ons en maakt dat een jarenlange persoonlijke relatie ontstaat met onze klanten, waar wij trots op zijn.

  Persoonlijke referenties

   

  Roelof Wobben

  Specialist in Beter Zitten en ergonomie....

  "Hennie is scherp in haar analyse en no-nonsens.
  Zij helpt je om van een afstand naar je product of dienst te kijken. Wanneer dan duidelijk is waar je passie en prioriteiten liggen, kan je weer focussen en vooruit. Ik kan Hennie als organisatie adviseur, coach en inspirator dan ook van harte aanbevelen."

   

  Stefan Kerklau

  Owner, Kerklau shop supplies

  "Hennie heeft veel voor mijn bedrijf betekend en nog steeds. Naast het feit dat ze zeer professioneel is en echt oplossend mee kan denken in bedrijfsprocessen, heeft ze ook een passie voor mensen. Ze luistert goed, is een kei in analyseren en het meedenken in mogelijkheden die het werk beter,leuker en efficienter maken. Ik zou haar aan iedereen die een bedrijf heeft willen aanbevelen. Niet alleen als er zaken stroef lopen, maar ook als alles loopt met je bedrijf. Ze komt altijd met inzichten en ideeen die een (verrassend) positief effect hebben op je manier van ondernemen.en de manier van kijken naar je onderneming. 
  Een kei in haar vak !"