Coaching startende ondernemers

Business Coaching door Hennie via Startversneller nu met € 1000,- subsidie van de Provincie Overijssel

Lees verder

Certified DiSC trainingen

Hennie de Haan is gecertificeerd DiSC® trainster.

Voor een persoonlijke profiel, (groep)training of korte workshops kunt u bellen of mailen.

Lees verder

PDF Downloads

Klik op een onderstaande link om een pdf document te downloaden.

 • Brochure BEL-scan

 • Wie we worden en wat we zijn, wordt door onze percepties bepaald. Zij zijn het resultaat van onze overtuigingen, van de keuzes die we maken en de doelen die we stellen.

  Contact

  Wilt u dat De Haan Organisatie Advies contact met u opneemt?

  Vul dan hieronder uw gegevens in. U kunt ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Hennie de Haan op 06-52656907. Een eerste kennismakingsafspraak is (uiteraard) altijd gratis!

   

  Werken en ondernemen kán Beter, Effectiever en Leuker! Ervaar het zelf.

  Gun uzelf inzicht in hoe u gewend bent te denken en werken. Bepaalde overtuigingen, patronen en processen passen vaak niet meer bij de huidige bedrijfssituatie. Uw organisatie is gegroeid, of juist ingekrompen, er zijn meer spelers op de markt bijgekomen, of juist afgehaakt. Kansen en mogelijkheden voor u! Gun uzelf meer tevreden (en vaak beter betalende) klanten, gemotiveerd personeel en betere rendementen voor een gezonde toekomst van uw bedrijf en veel voldoening en werkplezier voor uzelf en uw collega's.

   

  Uw contactgegevens worden enkel en alleen door ons gebruikt om contact met u op te nemen n.a.v. uw vraag of opmerking. De gegevens die u hier invoert worden niet door ons opgeslagen, deze komen als e-mailbericht bij ons binnen en worden na behandeling verwijderd.

  Naam:*

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:*

  Telefoonnr:

  E-mail adres:*  Vragen, wensen of opmerkingen:*

  * = verplicht.