Coaching startende ondernemers

Business Coaching door Hennie via Startversneller nu met € 1000,- subsidie van de Provincie Overijssel

Lees verder

Certified DiSC trainingen

Hennie de Haan is gecertificeerd DiSC® trainster.

Voor een persoonlijke profiel, (groep)training of korte workshops kunt u bellen of mailen.

Lees verder

PDF Downloads

Klik op een onderstaande link om een pdf document te downloaden.

 • Brochure BEL-scan

 • "Mensen hebben het unieke talent om van anderen te leren, maar ze staan bekend om hun tegenzin hierin."
  Citaat: Douglas Adams

  Organisatieadvies

  U moet en wilt tijdig en juist anticiperen op een steeds veranderende markt. Om dit goed te kunnen doen is het belangrijk dat iedereen binnen uw bedrijf weet waar uw organisatie écht voor staat. 

  Realiseert u al op efficiënte wijze úw bedrijfsdoelen, of wilt u graag meer(waarde) halen uit uw investeringen in tijd en geld?

  De Haan Organisatieadvies helpt u bij het bepalen of verfijnen van uw organisatiedoelen. Een belangrijke stap als voorwaarde voor succes. Daarna komt het uitstippelen van een efficiënte strategie. Als universitair geschoold bedrijfskundige zet drs. Hennie de Haan niet alleen bewezen theoretische kennis in. Zij mixt dit met actuele en prachtische praktijkervaring en doet dit met veel humor en levendige voorbeelden. Zij houdt rekening met mensen, hun competenties en wensen maar ook met middelen en kansen in de markt.  

  Organisatieontwikkeling

  Bij ondernemen krijgt u steevast te maken met veranderingen. Uw organisatie is altijd in ontwikkeling. Hoe pakt u dit aan? Wat is tactisch verantwoord en hoe krijgt u draagvlak voor uw plannen? De Haan Organisatieadvies is gericht op toepassen van haalbare managementvaardigheden en het praktisch inrichten van processen en creëren van een open cultuur die daaraan bijdraagt. 

  Werken kán Beter, Effectiever en Leuker (BEL)!

  Met het bel-scan model krijgt u snel en eenvoudig inzichtelijk welke de knelpunten en kansen zijn voor uw organisatie.

    

  Analyse en advies

  Gooi alle succes belemmerende overtuigingen overboord. Vergeet gedachten als: ‘Ja maar, ik hoor dit te weten’, en ‘wat als …’. Hennie de Haan is gespecialiseerd in het begeleiden en stroomlijnen van taken, werkzaamheden, processen en mensen binnen organisaties. Zo bereikt u uw bedrijfsdoelstellingen en gaat ook u ook Beter, Effectiever en Leuker (BEL) werken; werken voor meer tevreden klanten, met betere bedrijfsrendementen en met meer werkplezier en voldoening.

  Overtuig uzelf

  Mail of bel voor een vrijblijvend en gratis bedrijfsbezoek en u krijgt meteen een reëel beeld van de kansen en mogelijkheden voor uw organisatie.


  Notice: Undefined index: taal in /home/aimoud/web/dehaanoa.nl/public_html/index.php on line 254

  Notice: Undefined index: pag in /home/aimoud/web/dehaanoa.nl/public_html/index.php on line 255

  Notice: Undefined index: ids in /home/aimoud/web/dehaanoa.nl/public_html/index.php on line 256

  Notice: Undefined index: in in /home/aimoud/web/dehaanoa.nl/public_html/index.php on line 257

  Fatal error: Cannot redeclare ConnectDatabase() (previously declared in /home/aimoud/web/dehaanoa.nl/public_html/dataxtt.php:16) in /home/aimoud/web/dehaanoa.nl/public_html/dataxtt.php on line 30