Coaching startende ondernemers

Business Coaching door Hennie via Startversneller nu met € 1000,- subsidie van de Provincie Overijssel

Lees verder

Certified DiSC trainingen

Hennie de Haan is gecertificeerd DiSC® trainster.

Voor een persoonlijke profiel, (groep)training of korte workshops kunt u bellen of mailen.

Lees verder

PDF Downloads

Klik op een onderstaande link om een pdf document te downloaden.

 • Brochure BEL-scan

 • The bad news is time fly's.
  The good news is you're the pilot!

  Introductie workshop (open inschrijving)

  Voor groepen van ca. 8 deelnemers worden de introductie workshops gegeven. Het kan gaan om groepen ondernemers, ZZP'ers en betrokken medewerkers die zelf willen ervaren hoe hun werken Beter, Effectiever en Leuker kan. In een workshop van 4 uur wordt gespiegeld, gediscussierd en worden alternatieven besproken die inspireren en motiveren.

  Interesse? Bel of mail voor informatie over mogelijkheden voor in company workshops of bijvoorbeeld voor ondernemersverenigingen.  In de flyer (zie downloads) op deze website vindt u meer informatie. 

  Gevorderden / Thema's

  Voor mensen die al aan een introductie worskhop hebben deelgenomen, of graag breder en dieper willen leren hun huidige bedrijfsactiviteiten te beoordelen en verbeteren, is een vervolgprogramma uitgewerkt. In een traject van een half jaar kunnen zij stap voor stap toewerken van de 'Ist' naar de gewenste 'Soll'-situatie. Zij leren te denken en handelen met de organisatie als uitgangspunt en gericht op duurzame relaties met klanten of gebruikers, toeleveranciers en medewerkers en een duidelijke meerwaarde in hun marktsegment (die de organisatie het bestaansrecht geeft naar de toekomst toe).

  Locatie

  Alle workshops worden gehouden in www.trainingsruimtealmelo.nl van De Haan Organisatieadvies aan de Virulyweg 1a in Almelo.